ERVAAR HET BESTE VAN BEIDE WERELDEN

Trannies is de grootste online transgender, shemale & ladyboy community van Nederland en België. Het geheime verlangen om met een shemale online in contact te komen en hier een erotisch avontuur mee te beleven is voor veel mannen een fantasie maar een enkeling durft dit ook daadwerkelijk waar te maken. Waarom? De meeste mannen denken gelijk dat je gaysexueel bent wanneer je met een transgender in contact bent en je gelijk op mannen valt. Niks is echter minder waar, een transgender, shemale of ladyboy is net zo vrouwelijk of soms zelfs vrouwelijker dan een cisvrouw.

Ik kan uren lang zuigen. Wil jij het ervaren?
Mijn favorite standje is 69. Lekker elkaar zuigen
Mijn pik is al hard. Wil jij hem in je mondje?
Wil jij zien wat ik in mijn broekje verstop heb?
Wil jij ontmaagd worden door mij?
Ik ben op zoek naar hetero mannen..
Ik laat jouw verlangens en fantasieën uitkomen
Niks is mij te gek, bij mij bestaan geen teaboes
Direct aanmelden
Inloggen leden

DATING MET TRANSGENDERS BIJ JOUW IN DE BUURT

Iedereen heeft geheimen en perverse seksfantasieën, maar niet iedereen heeft de ballen om ze daadwerkelijk waar te maken. Is het jouw fantasie om een spannend online avontuur te beleven met een transgender? Raap de moed bijeen en pak deze kans met beide handen aan en kom vandaag nog in contact met transgenders, shemales en ladyboys via onze community.

Wil jij met mij Amsterdam onveilig maken?

HETERO & SHEMALE DATING

Als je een shemale date wilt ben je niet gelijk homo. Wist je dat 90% van de mannen die sex hebben met een shemale hetero is? Shemales zijn geboren in het lichaam van een man, maar na de transformatie zijn shemales net zo vrouwelijk als cisvrouwen. Wees niet bang om je fantasie uit te leven en laat vandaag het begin zijn van een nieuw avontuur en kom direct online in contact met duizenden shemales in Nederland & België.

Direct aanmelden
Inloggen leden

DUIZENDEN TRANSGENDERS & SHEMALES ZOEKEN SEX

Wil jij genieten van de beste pijpbeurt van de wereld? Elke man die een keer gezogen is door een transgender zal je vertellen dat het een onvergetelijke ervaring was. Transgenders weten uit ervaring wat belangrijk is wanneer je gepijpt word. Hieronder vind je een handje vol met transgenders & shemales die op zoek zijn naar ongeremd online sekscontact.

  ( )

 

  ( )

 

  ( )

 

  ( )

 

  ( )

 

  ( )

 

  ( )

 

  ( )

 

Direct aanmelden
Inloggen leden

EENVOUDIG ONLINE SHEMALE CONTACT

Wij willen de kloof kleiner maken voor mannen die op zoek zijn naar advertenties van shemales, transgenders en ladyboys. Daarom hebben wij onze online community zo ontwikkeld dat het eenvoudig is om direct in contact te komen met transgenders door heel Nederland & België.

AANMELDEN

Meld je volledig gratis en anoniem aan om toegang te krijgen tot trannies.nl

1

ACTIVEREN

Zodra je bent aangemeld ontvang je een e-mail om je account te activeren

2

PROFIEL INVULLEN

Na het invullen van je profiel krijg je volledig toegang.

3

ZOEKEN

Je kunt nu op zoek gaan naar de tranny van je dromen.

HULP NODIG?

Ben jij hulp nodig of kom je ergens niet uit? Je kunt simpel en snel contact met ons opnemen via onze contact pagina. Vragen worden doorgaans binnen 48 uur behandeld door onze klantenservice medewerkers.

Direct aanmelden
Inloggen leden

TRANSGENDERS BIJ JOUW IN DE BUURT

Om snel, discreet en anoniem met shemales in contact te komen bij jouw in de buurt hebben wij op onze website de mogelijkheid om te filteren per provincie. Door een gratis account aan te maken kan je gelijk op zoek bij jouw in de provincie naar een spannend online shemale contact. Je kunt na het bekijken van het profiel gelijk een bericht, flirt of ijsbreker sturen.

Shemales Drenthe Shemales Flevoland Shemales Friesland Shemales Gelderland Shemales Groningen Shemales Limburg Shemales Noord-Brabant Shemales Noord-Holland Shemales Overijssel Shemales Utrecht Shemales Zeeland Shemales Zuid-Holland
Shemales Antwerpen Shemales Vlaams-Limburg Shemales Oost-vlaanderen Shemales Vlaams-brabant Shemales West-vlaanderen Shemales Waals-Brabant Shemales Luik Shemales Henegouwen Shemales Luxemburg Shemales Het Brussels Hoofdst Shemales Namen

SHEMALES DRENTHE

Friesland is een kleine provincie in het noorden van Nederland met om en nabij de 650.000 inwoners, waarvan minder dan 0,1% transgender, shemale of ladyboy is die op zoek zijn naar hetero mannen voor een spannende shemale seksdate in Friesland.

SHEMALES FRIESLAND

Drenthe is een provincie in het noordoosten van Nederland wat grenst aan Groningen, Friesland, Overijssel en de Duitse provincie Niedersachsen. In Drenthe zijn er tal van Shemales, transgenders en ladyboys die op zoek zijn naar niets anders dan een spannende shemale seksdate in Drenthe.

SHEMALES GRONINGEN

Groningen, ook wel de Stad en Ommelanden genoemd omdat het wordt omringd door het platteland. Groningen, de hoofdstad, is een studentenstad met veel geile jonge shemales, transgenders en ladyboys die op zoek zijn naar een wilde shemale seksdate in Groningen.

SHEMALES OVERIJSSEL

Overijssel staat bekend om de vele rivieren, beekjes en meertjes. De grootste stad van Overijssel is Zwolle. Mede door de goede geografische ligging en ziekenhuizen vestigen veel shemales zich in Overijssel. Zoek nu een shemale seksdate in Overijssel voor de beste pijpbeurt van de wereld.

SHEMALES FLEVOLAND

Flevoland is de jongste provincie van Nederland, ontstaan in 1924. Mede doordat de huurprijzen hier lager liggen dan in de Randstad vestigen veel Shemales zich in Almere en Lelystad. Laat je ongeremd verwennen door nu te zoeken naar een shemale seksdate in Flevoland.

SHEMALES NOORD-HOLLAND

Noord-Holland ligt in het noordwesten van Nederland. Met Schiphol als één van de grootste vliegvelden van de wereld zijn hier veel internationale shemales te vinden die op zoek zijn naar sex. Dubbel plezier met een shemale seksdate in Noord-Holland, deze shemales hebben een pik en tieten. Wat wil jij nog meer?

SHEMALES ZUID-HOLLAND

Zuid-Holland bevindt zich in het westen van Nederland, gelegen aan de Noordzee. Zuid-Holland is één van de dichtstbevolkte provincies ter wereld, met veel verschillende nationaliteiten. Veel shemales vestigen zich in Zuid-Holland en zoeken maar één ding: sex. Jaag je geheime verlangens na en ga vandaag nog op zoek naar een shemale seksdate in Zuid-Holland.

SHEMALES UTRECHT

De provincie Utrecht, met als hoofdstad Utrecht, is één van de grootste steden van Nederland. Duizenden shemales in Utrecht zijn op zoek naar sex. Op seksueel vlak zijn shemales van een ander niveau. Ga vandaag nog op zoek naar een shemale seksdate in Utrecht.

SHEMALES GELDERLAND

Gelderland ligt in het midden-oosten van Nederland, met als grote steden Arnhem, Apeldoorn en de studentenstad Nijmegen. Mede hierdoor wonen er honderden dan wel niet duizenden transgenders, ladyboys en shemales die op zoek zijn naar buitengewone sex, iets wat je nog nooit hebt ervaren. Ga nu op zoek naar een shemale seksdate in Gelderland.

SHEMALES NOORD-BRABANT

Noord-Brabant ligt in het zuiden van Nederland, grenzend aan België. Het is één van de grootste provincies van Nederland. Ben jij op zoek naar passieve of actieve seks in Noord-Brabant? Shemales in Noord-Brabant weten er beide raad mee. Zoek vandaag nog naar een shemale seksdate in Noord-Brabant.

SHEMALES ZEELAND

Zeeland is één van de kleinste provincies van Nederland en bestaat uit kleine eilandjes omringd door de Noordzee. Ben jij op zoek naar een lang voorspel en stomende seks in Zeeland? Zoek vandaag nog een shemale seksdate in Zeeland voor de beste sex ooit.

SHEMALES LIMBURG

Limburg, de naam is afkomstig van het oude Hertogdom Limburg. De provincie grenst aan zowel België en Duitsland en biedt honderden shemales binnen handbereik. Begin vandaag nog aan je erotische avontuur met een shemale seksdate in Limburg.

SHEMALES ANTWERPEN

Antwerpen is een provincie in het Vlaams Gewest en grenst gelijk aan Nederland. Mede door de goede geografische ligging en de openheid van de LGBT gemeenschap vestigen veel shemales zich in Antwerpen die op zoek zijn naar geile, hetero mannen voor een spannende shemale seksdate in Antwerpen.

SHEMALES LIMBURG

Limburg, ook wel Belgisch-Limburg genoemd, is een provincie in het Vlaams gewest. Shemales in Hasselt zijn er genoeg en mede hierdoor is het erg makkelijk om een spannende shemale seksdate in Limburg te vinden.

SHEMALES OOST-VLAANDEREN

Oost-Vlaanderen is een provincie die grenst aan Zeeland. Met een inwonersaantal van meer dan 1,5 miljoen kan je er zeker van zijn dat er genoeg shemales in Oost-Vlaanderen te vinden zijn voor een one-night stand. Wacht niet langer en begin vandaag nog met het zoeken naar een shemale seksdate in Oost-Vlaanderen.

SHEMALES VLAAMS-BRABANT

Vlaams-Brabant is de kleinste provincie van België. Maar wees niet getreurd, mede door de goede ligging zijn er veel shemales in Vlaams-Brabant die jou maar al te graag naar een hoogtepunt willen brengen en nieuwe grenzen met jou willen verleggen. Ga nu op zoek naar een shemale seksdate in Vlaams-Brabant.

SHEMALES WEST-VLAANDEREN

West-Vlaanderen is een provincie die grenst aan de Noordzee en telt om en nabij de 1,2 miljoen inwoners. De stad Brugge is internationaal bekend en daarom geliefd bij shemales. Is het altijd jouw fetisj geweest om met een shemale stomende seks te hebben? Zoek nu direct een shemale seksdate in West-Vlaanderen.

SHEMALES BRUSSEL

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bestaat uit 19 provincies, waaronder de hoofdstad van België, Brussel. Shemales in Brussel zijn dagelijks op zoek naar seks met geile mannen en zijn niet schuw om nieuwe ervaringen op te doen. Heb jij nog nooit een shemale seksdate in Brussel gehad? Shemales in Brussel weten daar wel raad mee.

SHEMALES HENEGOUWEN

Henegouwen grenst aan Frankrijk en is tweetalig, ze spreken daar zowel Frans als Nederlands. Veel Shemales uit Noord-Afrika die Frans spreken zijn hier gevestigd en zijn op zoek naar een rendez-vous in de late uurtjes. Wil jij lekker gepijpt worden door een Frans sprekende shemale? Zoek nu een wilde shemale seksdate in Henegouwen.

SHEMALES LUIK

Luik is een prachtige provincie gelegen in Wallonië, met als hoofdstad Luik. Luik is een bloeiende studentenstad met veel shemales die maar al te graag van achteren genomen willen worden. Of je nu actief of passief bent, shemales in Luik weten wel raad met jou. Heeft dit je interesse gewekt om jouw fantasie te realiseren met een shemale seksdate in Luik?

SHEMALES LUXEMBURG

De provincie Luxemburg in België staat bekend om de prachtige rivieren en bergen. De shemales in Luxemburg leven vaak met het motto “Live, love, fuck”, daarom zijn shemales in Luxemburg niet alleen op zoek naar een shemale seksdate in Luxemburg, maar ook de liefde. Kan jij dit geven?

SHEMALES NAMEN

Namen is een provincie in het zuiden van België, met een inwonersaantal van om en nabij de 500.000. Shemales in Namen zijn er echter genoeg en zijn op zoek naar de ultieme seksdate. Wil jij een shemale seksdate in Namen? Dat was nog nooit zo gemakkelijk.

SHEMALES WAALS-BRABANT

Waals-Brabant ligt in het hart van België en bestaat pas sinds 1995. Wist je dat shemales in Waals-Brabant open-minded zijn en wel van een feestje houden? Shemales in Waals-Brabant zullen je dan ook ontvangen in spannende lingerie en direct met de deur in huis vallen om jouw shemale seksdate in Waals-Brabant onvergetelijk te maken.

Direct aanmelden
Inloggen leden

SHEMALES ZIJN DE PERFECTE VROUW

Transgenders, shemales en ladyboys hebben talloze operaties ondergaan waardoor ze er vaak vrouwelijker uit zien dan cisvrouwen. Het gezicht, de tieten, het lichaam, de kont en soms zelfs de vagina zien er beter uit dan bij een cisvrouw. Bij shemales heeft het uiterlijk de belangrijkste prioriteit. Niks zal jouw nu nog moeten tegenhouden voor een onvergetelijk erotisch avontuur.

Direct aanmelden
Inloggen leden

Aanmelden is 100% Gratis & Anoniem